Stailauspalvelut

Tarvitsetko stailaus- tai sisustusapua?

Koti on henkilökohtainen tila, jota voi olla vaikea katsoa potentiaalisen ostajan silmin.

Joskus oma koti on ajan myötä muokkautunut sellaiseksi, että se ei välttämättä kohtaa potentiaalisia ostajia. On hyvä muistaa, että asuntoa myytäessä omat mieltymykset kannattaa jättää syrjään ja miettiä, minkälainen asunto kiinnostaisi uusia asukkaita. Sisustamisen ammattilaisen luoma stailaus antaa kodillesi neutraalin mutta näyttävän ilmeen, joka vetoaa ostajiin sekä valokuvissa että myyntinäytöissä.

Asunnon stailaus nopeuttaa myyntiä ja nostaa asunnon parhaat puolet esiin. Potentiaalista kohderyhmää ajatellen stailattu koti ja visuaalisesti kauniit yksityiskohdat jäävät mieleen ja auttavat erottumaan joukosta. Hyvät myyntikuvat stailatusta asunnosta herättävät mielenkiinnon, luovat unelmia ja houkuttelevat katsojat paikalle. Muutaman satasen satsauksella voit nopeuttaa asuntosi myyntiä ja saada siitä parhaan mahdollisen hinnan!

Asuntomyyjämme suosittelevat parhaiten Sinun asuntosi myyntiä vauhdittavaa palvelua.

Tutustu stailauspaketteihimme!

Annamme kotiisi kevyen loppusilauksen, 3D-mallinnetun stailauksen tai sisustamme tyhjän asuntosi vuokrakalustein myyntiä varten. Myynnin kannalta on ehdottoman tärkeää, että asunto näyttää sekä kuvissa että paikan päällä viihtyisältä ja harmoniselta.

Kevyt myyntistailaus

Huonekalujen, valaisimien, tekstiilien ja sisustusesineiden järjestely siten, että ne tekevät asunnosta mahdollisimman selkeän, avaran, valoisan ja viihtyisän. Stailattu ja siisti tila auttavat ostajaa hahmottamaan tilan potentiaalin selkeämmin. Kevytstailauksen aikana järjestelemme ja vähennämme tavaraa, jotta tilan potentiaali nousee esille ja asunnosta saadaan hyvät myyntikuvat. Varaudu siirtämään osa tavaroista ja huonekaluista varastoon. Stailattu asunto viimeistellään tuoreella kukkakimpulla!

Palvelun hinta 180 €
(sis. alv. 24% ja matkakulut Kankaanpäässä), kesto max 2 h.  Lisätunnit 55€ / h (sis. alv.24%).


Tyhjän asunnon myyntistailaus

Tyhjät ja kaikuvat asunnot tuntuvat usein kolkoilta ja kylmiltä. Sisustamalla tyhjä asunto ajanmukaisin kalustein potentiaalista kohderyhmää ajatellen, se herää henkiin ja muuttuu houkuttelevaksi kodiksi. Tyhjän asunnon kalustaminen auttaa asiakasta hahmottamaan tilan mahdollisuudet ja koon realistisesti. Kalustettu ja somistettu asunto toimii myös ostajan sisustuksen inspiraation lähteenä ja saattaa auttaa positiivisen ostopäätöksen syntymisessä.

Asuntoon voidaan viedä koosta riippuen esimerkiksi ruokapöytä ja tuolit, sohvan ja nojatuolin, sängyn, pienhuonekaluja, tekstiilejä, pieniä sisustusesineitä ja viherkasveja. Tyhjän asunnon myyntistailaus vuokrakalustein hinnoitellaan asunnon koon ja vuokrattavien kalusteiden määrän mukaan. Kysy tarjousta!

3D stailaus

3D-stailaus on asunnonmyyjälle helppoa. Asunnossa ei tarvitse tehdä suurempia toimenpiteitä, vaan 3D-mallinnuksella saadaan tuotua parhaat puolet esiin ja erittäin laadukkailla, lähes valokuvantarkoilla kuvilla ostajaehdokas näkee miltä asunto voisi näyttää pienen pintaremontin tai uudelleenkalustuksen jälkeen. Jo pelkästään seinäpintojen maalaus ja uudelleenkalustus saa asunnon näyttämään aivan toisenlaiselta.

Palvelun avulla voi paneutua esimerkiksi asunnon alkuperäisessä kunnossa olevaan keittiöön, tyhjillään olevan asunnon kalustamiseen mittasuhteita antamaan, tai erittäin persoonallisiin oleskelutiloihin, joihin ostajaehdokas ei välttämättä osaa itseään kuvitella. 3D-stailauksella saa jo parhaat päivänsä nähneen asunnon herätettyä uudelleen eloon!

Oli sitten kyse pelkästään seinien maalauksesta tai vaikka kylpyhuoneremontista, 3Dstailauspakettiin kuuluu myös ammattilaisen antama hinta-arvio kuvien mukaan toteutettavasta remontista, sekä mahdollisuus remontin toteuttamiseen kauttamme. Se helpottaa edelleen potentiaalisen asunnonostajan ostopäätöksen tekemistä.

3D-stailauksen hinnat alkaen 250 €. 

Asunnonmyyjän muistilista

  1. Aloita kodin myynti suursiivouksella. Katso asuntoa vieraan silmin huone kerrallaan ja karsi tavaraa reippaalla kädellä.
  2. Asunnon myynnissä ensivaikutelma on tärkein. Myyjällä on vain muutama sekunti aikaa herättää asiakkaan mielenkiinto. Älä jätä eteiseen lojumaan kenkiä ja rojuja. Se on paikka, minkä mahdollinen asunnonostaja näkee ensimmäisenä. Siirrä eteisestä kengät ja ulkovaatteet kaappeihin.
  3. Avaa verhot ja kaihtimet, tuuleta hyvin ja petaa sängyt.
  4. Imuroi ja pyyhi peilit, ovet, ovenkahvat ja tasot.
  5. Huolehdi, että kaapit ovat kurkistuskunnossa.
  6. Siivoa kylpyhuone ja WC, vaihda puhtaat pyyhkeet ja poista näkyviltä pesuaineet, WC-harja, meikit, hammasharjat ja roskakori.
  7. Poista näkyviltä henkilökohtaiset tavarat, vaatteet, hygieniatuotteet, koriste-esineet, lehtipinot ja valokuvat.
  8. Pyyhi keittiön tasot, tyhjennä kaappien päälliset ja poista jääkaappimagneetit.
  9. Siirrä pyörät, auto, urheiluvälineet ja lelut pois ovien lähettyviltä.
  10. Aja nurmikko tai tee lumityöt. Toivota vierailijat tervetulleiksi hankkimalla tuoreita kukkia maljakkoon.