Tietosuojaseloste

Henkilötietojesi suojaaminen on AR Isännöinti Oy:lle tärkeä asia. Tietosuojaselosteessa annetaan tietoa siitä, miten AR Isännöinti Oy käyttää henkilötietojasi kulloinkin sovellettavan lainsäädännön mukaisesti. Saatamme tehdä päivityksiä tähän tietosuojaselosteeseen toimintamme kehittyessä tai lainsäädännön muuttuessa, joten pyydämme sinua käymään uudelleen tällä sivulla aika ajoin.

Kun käytät palveluitamme, verkkosivustoamme tai ottamalla meihin yhteyttä, hyväksyt että käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja tämän tietosuojaselosteen mukaisesti. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja, emme ehkä pysty sinua palvelemaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Rekisterinpitäjä

Rekisterinpitäjä on AR Isännöinti Oy, Y-tunnus 2297395-4 ja sen rekisteröity toimipaikka on osoitteessa Torikatu 11, 38700 KANKAANPÄÄ. Puhelin 044 503 7793, sähköposti, toimisto@arisannointi.fi

Yhteyshenkilö

AR Isännöinti Oy:n yhteyshenkilönä toimii Aki Rajahalme, puh. 044 503 7793, sähköpostiosoite aki@arisannointi.fi

Tietojen keräys ja käyttö

AR Isännöinti Oy:n tietosuojaseloste koskee kerättyjä tietoja, mukaan lukien henkilötiedot, joita voimme kerätä useiden eri kanavien kautta, esimerkiksi verkkosivustot, yhteydenottopalvelun käyttö, sosiaalinen media, yhteydenotot asiakkaisiin ja tapahtumat (asiakastilaisuudet ja -tapahtumat, messut). Voimme yhdistellä yksittäisillä menetelmillä (esim. verkkosivustossa) keräämiämme henkilötietoja muilla menetelmillä keräämiimme henkilötietoihin (asiakastilaisuudet ja -tapahtumat, messut).

AR Isännöinti Oy voi käsitellä henkilötietoja tapauskohtaisesti seuraaviin tarkoituksiin:

  • Myynninedistämistä varten: AR Isännöinti Oy voi käsitellä henkilötietojasi, jotta se voi ottaa yhteyttä sinuun sähköpostitse, tekstiviestitse, puhelimitse tai postitse palveluista tai tuotteista, joiden uskomme kiinnostavan sinua.
  • Tilastollista analysointia varten: AR Isännöinti Oy voi käsitellä henkilötietojasi tilastollisiin analysointitarkoituksiin (markkina-analyysi, kampanjoiden tehokkuuden arviointi yms.).
  • Hallinnollisia tarkoituksia varten liittyen AR Isännöinti Oy:n järjestelmien, alustojen, suojattujen verkkosivustojen tai sovellusten turvallisuuteen ja niihin pääsyyn.
  • Mitä tahansa muuta laillista liiketoiminnallista tarkoitusta varten.

Henkilötietojen luovuttaminen/siirtäminen

AR Isännöinti Oy ei luovuta henkilötietojasi alihankkijoille, jotka sijaitsevat Euroopan talousalueella (ETA) tai sen ulkopuolella eikä myy, vuokraa eikä luovuta henkilötietojasi muille osapuolille.

AR Isännöinti Oy voi olla velvollinen luovuttamaan henkilötietosi, mikäli sovellettava laki tai asetus tai oikeus- tai hallintoviranomaisen pyyntö sitä edellyttää.

 

Kerättyjen henkilötietojen tietosuoja

Tietokannat, joihin tietoja tallennetaan, ovat teknisesti ja fyysisesti suojattu siten, ettei ulkopuolisilla ole niihin pääsyä. Pääsy tietoihin on vain niillä, joilla se on tarpeen työtehtävien hoitamiseksi. Rekisteriin talletetut henkilötiedot on säädetty salassa pidettäviksi. Toimitilamme ovat suojatut ja lukitut.

Miten käytämme evästeitä?

Käytämme verkkopalvelussamme evästeitä (cookies). Evästeiden tarkoituksena on tehdä verkkopalvelu käyttäjäystävälliseksi ja ne takaavat sivuston moitteettoman toiminnan. Evästeitä hyödynnetään verkkopalvelun käytön analysoimisessa ja kehittämisessä sekä markkinoinnin kohdentamisessa ja optimoimisessa. Evästeistä ei voida tunnistaa käyttäjää eikä niistä aiheudu vahinkoa käyttäjän laitteelle.

Mitä ovat evästeet?

Evästeet ovat lyhyitä tekstitiedostoja, joita verkkopalvelu tallentaa tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi, kun käyt sivustollamme. Evästeet tunnistavat usein sivuilla vierailevat kävijät ja helpottavat seuraavaa vierailua sivuilla (esim. valittu kieli, näyttöasetukset, katsotut sivut).

Miten evästeitä käytetään?

Keräämme tiedot evästeeseen, mikäli olet hyväksynyt evästeiden käytön. Käytämme sivustolla Hubspot Analytics ja Google Analytics -palveluita.  Palvelujen avulla seuraamme kävijämääriä ja heidän käyttäytymistä sivustolla. Tätä tietoa saatamme käyttää verkkosivun kehitykseen sekä markkinoinnin kohdentamiseen ja optimoimiseen.

Miten voit hallita evästeitä?

Voit vapaasti hallita evästeiden käyttöäsi ja halutessasi kytkeä toiminnon pois. Esim. Internet Explorer-selainohjelman Työkalut-valikosta löytyy Internet asetukset ja sieltä kohta Suojaus. Huomioi kuitenkin, että evästeet ovat tarpeellisia joidenkin verkkopalvelumme toimintojen suorittamiselle.

 

Säilytysaika

AR Isännöinti Oy ei säilytä henkilötietojasi pidempään kuin on tarpeellista niiden käyttötarkoitukselle tai kuin sopimus tai laki (esim. kirjanpitolaki) vaatii.  Henkilötietojen säilytysajat voivat kuitenkin vaihdella käyttötarkoituksesta ja tilanteesta riippuen. Mikäli henkilö kieltäytyy markkinoinnista, säilytämme tiedon kiellosta ja yhteystiedoista, jotta voimme varmistaa kiellon noudattamisen.

 

Omien henkilötietojen tarkastelu

Sinulla on oikeus pyytää, että korjaamme sinua koskevat virheelliset tai vanhentuneet tai muuten puutteelliset henkilötiedot. Sinulla on myös oikeus tarkastaa, mitä sinua koskevia henkilötietoja käsittelemme.

Jos haluat kieltää henkilötietojesi käsittelyn suoramarkkinointitarkoituksessa, voit pyytää poistamaan henkilötietosi rekisteristämme.

Voit ottaa meihin yhteyttä esimerkiksi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen toimisto@arisannointi.fi. Pyydämme sinua mainitsemaan nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi sekä liittämään viestiisi passi-, ajokortti- tai muun henkilötodistuskopion, jotta voimme varmistaa henkilöllisyytesi.

 

Henkilötietolain 10 §:n mukainen rekisteriseloste on alla.

 

Rekisteriseloste

  1. Rekisterinpitäjä

AR Isännöinti Oy
Postiosoite: PL 40, 38700 KANKAANPÄÄ
Puhelin 044 503 7793, toimisto@arisannointi.fi

  1. Rekisteriasioista vastaava henkilö tai yhteyshenkilö

Aki Rajahalme
Torikatu 11, 38700 KANKAANPÄÄ
Puhelin  044 503 7793, aki@arisannointi.fi

  1. Rekisterin nimi

www.arisannointi.fi, sekä sivujen palveluun liittyvä asiakastietorekisteri.

 

  1. Tietojen käsittelyn tarkoitus

Asiakastietojen käsittelyn tarkoituksena on www.arisannointi.fi -palvelun ja siihen liittyvien tuotteiden tarjoaminen asiakkaalle sekä asiakassuhteiden ja tuotteiden kehittäminen ja hallinnointi. Tietoja käsitellään myös suoramarkkinoinnin ja profiloinnin tarkoituksiin.

 

  1. Rekisterin tietosisältö
  • yleiset asiakastiedot, kuten nimi, yhteystiedot, yleinen kuvaus asiakkaan liiketoiminnasta
  • asiakkaan toivomukset
  • tilaustiedot ja palveluihin liittyvät tiedot
  • evästeiden keräämä tieto asiakkaan käynneistä www.arisannointi.fi -palvelussa
  • www.arisannointi.fi-sivuston käyttöön liittyvät lokitiedot, joista ilmenee miten asiakas käyttää sivustoa
  1. Säännönmukaiset tietolähteet
  • asiakkaan luovuttamat tiedot, kuten yleiset asiakastiedot sekä tilaus, palvelutiedot
  1. Tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta EU:n ja Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

  1. Rekisterin suojauksen periaatteet

Tietokannat, joihin tietoja tallennetaan, ovat teknisesti ja fyysisesti suojattu siten, ettei ulkopuolella ole niihin pääsyä. Pääsy tietoihin on vain niillä, joilla se on tarpeen työtehtävien hoitamiseksi.